Cadiz 28 feb wedstrijd dag 2

28 februari,

Vandaag begon dag 2 van de Andalusian olympic sailing week in Cadiz, Spanje. Ik begon de dag op een 5de plek in het overall klassement en ik eindigde daar ook. Redelijk steady gevaren vandaag, maar helaas door materiaal pech heb ik de eerste 2 races niet mee kunnen doen. Vandaag hebben we ook weer 4 races gehad. Mijn resultaten van vandaag waren een dnc-dnc-2-4. Ik was erg tevreden over de 2 races die ik heb kunnen varen. De laatste race lag ik zelfs nog grotendeels van de tijd eerste totdat de wind een stuk minder werd. Elke race leer ik weer nieuwe dingen en morgen weer 4 races op de planning.

HANG LOOSE!!!

Cadiz 27 feb wedstrijd dag 1

27 februari,

Vandaag was de eerste wedstrijd dag van de andalusian olympic sailing week. Ik doe mee aan de open windfoil klasse waarin we een veld hebben van 14 deelenemers. Vandaag heb ik gemerkt dat ik hier sterke concurrentie heb in de top dus was het zeker een goede keuze om deel te nemen aan de wedstrijd. De planning van elke dag is om 4 races te doen 4 dagen lang. Vandaag waren mijn resultaten 8-4-5-4. Ik heb wel vandaag een paar foutjes gemaakt maar overall een prima dagje.

HANG LOOSE!!!

Santa pola 11 feb training

Dinsdag 11 februari.

Gisteren ben ik terug gekomen van mijn trainingsweek uit het zonnige Santa Pola, Spanje. We hebben erg goede omstandigheden gehad, waardoor we elke dag hebben kunnen surfen. Helaas werd ik de laatste 3 dagen ziek waardoor ik niet meer kon varen, maar de eerste 4 dagen gingen erg goed. Ik wordt fysiek steeds fitter en sterker door de hoeveelheid dat ik sport in de sportschool. Hierdoor heb ik een goed gevoel over dit aankomende seizoen. Kan niet wachten tot de eersten races weer gaan beginnen.

HANG LOOSE!!!