Cadiz 28 feb wedstrijd dag 2

28 februari,

Vandaag begon dag 2 van de Andalusian olympic sailing week in Cadiz, Spanje. Ik begon de dag op een 5de plek in het overall klassement en ik eindigde daar ook. Redelijk steady gevaren vandaag, maar helaas door materiaal pech heb ik de eerste 2 races niet mee kunnen doen. Vandaag hebben we ook weer 4 races gehad. Mijn resultaten van vandaag waren een dnc-dnc-2-4. Ik was erg tevreden over de 2 races die ik heb kunnen varen. De laatste race lag ik zelfs nog grotendeels van de tijd eerste totdat de wind een stuk minder werd. Elke race leer ik weer nieuwe dingen en morgen weer 4 races op de planning.

HANG LOOSE!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *